Kako do Zrća

Ako ne najljepša, onda definitivno jedna od najljepših šljunčanih plaža na Jadranu, i ne samo na Jadranu. Plaža Zrće je smještena u Uvalu Zrće, sjeveroistočno od grada Novalje. Okružena borovom šumom, do plaže se dođe uskim putem na veliko parkiralište odmah uz plažu.

    Plaža Zrće od 2003. nosi plavu zastavu što samo potvrđuje ne samo ljepotu plaže, posjećenost već i čistoču kako plaže Zrće tako i mora. Sve najvažnije i neophodne usluge potrebne za ugodan i nesmetan odmor na plaži se nalalaze nadohvat ruke, tuševi, pitka voda, spasilačka služba koja budno motri sve kupače a osobito one najmlađe, prva pomoć, nezaobilazni ugostiteljski objekti koji uslugu čine potpunom.

    Zone za zabavu i druge aktivnosti se nalaze uz samu plažu. Uz popularne klubove za mlade koji rade praktički 0-24 tu su odbojka na pijesku, iznajmiljivanje skutera za vodu , ( jet skija ), iznajmljivanje pedalina, bungee jumping, teren za mali nogomet i mnoštvo drugih opcija za odmor uz zabavu ukoliko to želite.

    Ukoliko želite, ako ste mladi ili se jednostavno tako osjećate, dobru zabavu možete potražiti u klubovima koji garantiraju dobar party, bilo u tijeku dana na samoj plaži ili u večernjem izlasku na plažu Zrće, omiljenu destinaciju mnogih turista.

     Plaža Zrće je pravi biser i Novalje i Otoka Paga!  Hrvatska Ibiza? Ipak bi rekli samo hrvatsko Zrće, jer je jedinstveno.

4 Responses to “Kako do Zrća”

 • SANJA

  Poštovani,

  imete li i možete li nam dostaviti neki program događanja (sve na jednom dokumentu) za ljeto 2013.?

  To nam je potrebno za postavljanje na naše promidžbene materijale, ako ste vi suglasni s tim.

  S poštovanjem,
  Sanja Buljanović
  turistička agencija Maricom tourist service, Pag

 • sell your property fast for cash austin

  Good post however I was wοndering if yοu сoulԁ write a littе more
  on this subject? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Thank you!

 • section 8 notice form

  I could not refrain from commenting. Perfectly written!

 • Anreise ab Schweiz:

  Direktflug Zürich – Zadar durchgeführt von InterSky
  jeden Samstag
  inkl. Transfer bis Novalja

  z.B. Abflug 10.08.13 nur 449 CHF/Person

  buchen bei info@croaticum.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>